Donna’s weekvlog #2

Donna’s weekvlog #2

Heb ik wel genoeg gefilmd? Is het wel leuk genoeg? Praat ik niet teveel? 10 minuten is wel erg lang, niemand gaat dat afkijken. Ben ik wel mezelf? Kom ik wel leuk, grappig, integer en echt over? Op de een of andere manier kan ik toch over alles onzeker worden. Ook over iets wat ik heel leuk vind om te doen en wat eigenlijk helemaal niks te maken heeft met waar we voor opgeleid worden en ons werk wordt. Misschien komt het ook wel door deze tijd, de tijd van reflecteren, de tijd van nadenken en de tijd van jezelf tegenkomen. De vlog is in ieder geval met veel plezier gemaakt. Wel in een avond in elkaar gezet en tot 12 uur ’s nachts bezig geweest want we hebben het zo druk met school dat er eigenlijk geen ruimte is voor het editten van een tien minuten durende vlog. Maar ik doe het met veel plezier.Nu is het maandag, ben ik moe, maar sta ik wel over een kwartier op een yogamatje oefeningen te doen. Ik vind het vroeg maar we houden de moed erin. 

Zie je hierboven geen video, klik dan hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *