Daggers of the Mind: de première

Daggers of the Mind: de première

Het is bijna zover! Op vrijdagavond 19 juni 19:30 gaat onze muziektheaterfilm Daggers of the Mind in première. Terwijl wij inmiddels onze sets hebben afgebroken, de laatste verfspetters van de muur hebben geboend en we weer wat opslagruimte op onze telefoons hebben gecreëerd, zijn de creatives achter de schermen druk bezig al onze beelden, muziek en opnames tot een heuse muziektheaterfilm te breien. Wij zijn ontzettend benieuwd naar het resultaat en wij hopen jullie ook! Het zou natuurlijk fantastisch zijn als jullie op vrijdagavond 19 juni online bij de première zijn! Kaarten zijn geheel gratis, klik hier om je kaartjes te reserveren!

In de tussentijd zijn onze regisseur Robin Coops en student Donna-jo Aarts geïnterviewd over Daggers of the Mind! Klik hier om het te lezen!

En zoals de foto bij dit artikeltje al verraadt… Daggers of the Mind is niet het enige project waar wij ons deze tijd mee bezig houden. Normaliter zouden alle studenten van Codarts Muziektheater eind juni het podium van het Oude Luxor in Rotterdam bestormen met de jaarlijks terugkerende eindvoorstelling Show & Tell, maar ook dit project heeft door de maatregelingen rondom het Coronavirus een digitale vorm gekregen. Het resultaat daarvan presenteren wij op donderdag 25 juni, wederom om 19:30. Wij zouden jullie ook graag uitnodigen om hiervoor een gratis kaartje te reserveren. Klik hier om je kaartje voor de Show & Tell veilig te stellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *