‘Build a set’ met Donna-jo

‘Build a set’ met Donna-jo

Daar zit ik dan. Achter mijn laptopje, iMovie erbij. Ik ga een vlog editten. Eindelijk is het leren van een vlog editten een onderdeel van mijn opleiding. Is deze crisis toch nog ergens goed voor. Het editten ging goed, alleen het filmen van de vlog was schijnbaar toch iets lastiger dan ik had gedacht. Maar had ik er plezier in? Jazeker! 

Ik ben momenteel bij mijn ouders en niet in mijn eigen huisje in Amsterdam. Ik wilde niet de gehele coronacrisis alleen zitten, dus besloot ik naar mijn ouders te gaan. Helaas is mijn kamertje van vroeger omgebouwd tot de slaapkamer van mijn ouders en heb ik geen eigen kamer meer. Even mijn ouders lief aankijken en toen mocht ik mijn filmstudio opbouwen in de slaapkamer van mijn ouders. Voor verdere informatie moet je vooral lekker de video kijken. Have fun! 

Zie je hierboven geen video, klik dan hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *